Szövetkezetünk kiemelt célja az, hogy azoknak a diákoknak, akik tanulmányaik mellett munkát szeretnének vállalni, olyan munkalehetőséget biztosítsunk, amelyben egyrészt hasznosan, másrészt eredményesen tudnak egy cég aktív munkavállalójaként tevékenykedni.

Diákjaink képességeit igyekszünk olyan mélységben megismerni, hogy az élőmunka igénnyel hozzánk forduló Cégek számára a lehető legmegfelelőbb diákot tudjuk kiközvetíteni, akinek alkalmazásával nem csak költséget takaríthat meg, de az adott pozíció betöltésének hatékonysága is maximalizálható.

A legolcsóbb legális kifizetési lehetőség. Az iskolaszövetkezetek által elérhető kedvezményeknek köszönhetően,olcsóbban tudjuk alkalmazni a diákokat, mint Önök.

Nem kell bérszámfejtéssel foglalkozniuk, mert a diákokat iskolaszövetkezetünk foglalkoztatja. Cégüket nem terheli a betegszabadság, fizetett szabadság költsége.

CSÖKKENTJÜK KÖLTSÉGEIT!

Felmerülő munkaerő igény esetén nem kell interjúkkal, kiválasztással töltenie napjait,elég a telefont felemelnie, vagy egy e-mailt küldenie, hogy jelezze igényeit felénk.

A korábban még bérszámfejtés előkészítésére szánt időt
ezentúl másra fordíthatja.

IDŐT NYERÜNK CÉGÉNEK!

Az Önök cégével külön kapcsolattartó foglalkozik, aki az igények felmérése utánkiválasztja a megfelelő diákokat.

A munkakezdésüktől a számla kézhezvételéigfigyelemmel kíséri a folyamatot, és igény szerint segíti Önöket.

ÉLJEN A DIÁKMUNKA ELŐNYEIVEL!

Az egy-egy napos munkától kezdve a folyamatos munkáig terjedhet az időtartam. Közepes létszám esetén (15 fő) elég két munkanappal előtte jelezni szándékát.

Választhat a részmunkaidő és a teljes munkaidő között.

MEGOLDJUK HR GONDJAIT!

Elég bármely elérhetőségünkön keresztül
ajánlatot kérnie tőlünk, a többi innentől
már a mi dolgunk!

CSAK EGY KATTINTÁS!