Leírás

Okospultos kollégák mellé keresünk hostess/host segítséget bruttó 1700 Ft-os (plusz jutalék) órabérben az alábbiak szerint!

Munkavégzés helye: Pólus Center

Munkaidő: péntek: 15.00-19.00h, szombat: 10.00-19.00h, vasárnap: 10.00-19.00h

A munka hosszú távú, egy műszakban 1 fő fog dolgozni. Egy állandó csapat kerül majd kialakításra, és beosztás szerint lesznek lefedve az egyes munkanapok. Kérjük, csak abban az esetben jelentkezz, ha valóban szeretnél egy stabil helyen hosszabb ideig dolgozni!

Feladat: betérő vásárlók megszólítása, ClearPlex védőfólia bemutatása, aktív ajánlása, és értékesítése. Fólia felrakása, ehhez kapcsolódó adminisztráció elvégzése.

Esetleges hibákért a diákoknak felelősséget vállalni nem kell, valamint anyagi vonzata sincs, reklamációkat (legyen az a diák által/ vagy saját Kollégánk által hibának vélt reklamáció) az Okospultos kollégák kezelnek, valamint a feladatok végrehajtásában is segédkeznek.

Órabér: bruttó 1700 Ft, ehhez adódik hozzá az értékesítés után járó prémium. A prémium kalkulációjának alapja az értékesített és felhelyezett üvegfólia darabszám. Részt kell venni egy oktatási napon, ami körülbelül 4 órát vesz igénybe, ez órabérben kifizetésre kerül.

A jelentkezés feltételei:

-betöltött 18. életév
-nappali tagozatos hallgatói jogviszony
-határozott, kommunikatív személyiség
-udvarias, mosolygós hozzáállás
-ápolt megjelenés
-felelősségteljes munkavégzés
-a munka vállalása hosszú távon
-értékesítés és technikai dolgok iránti érdeklődés
-fényképes önéletrajz

A megfelelő jelöltek a Partnercégünk által kerülnek kiválasztásra, elképzelhető, hogy egy személyes interjún is meg kell jelenni.

Amennyiben érdekel a munkalehetőség és szívesen dolgoznál, várjuk jelentkezésed fényképes önéletrajz kíséretében a JELENTKEZÉS gombra kattintva!

Kiválasztott cimkék: 18+, Budapest